23 Ocak 2011 Pazar

Alix Avien Nail Deco Çatlayan Ojeler!!!

Alix Avien'in yeni çıkan "Çatlayan Ojeler"ini duymayan kalmasın! Hangi renk olursa olsun fark etmez ojenizi sürüyorsunuz. Üzerine Alix Avien çatlayan ojelerden ince bir kat sürüp bekliyorsunuz. Ve ta taaam. İki renkli çılgın tırnaklarınız karşınızda!


Ben fotoğrafta fuşya rengi oje üzerine Alix Avien pembe Nail Deco oje tercih ettim. Sevgili arkadaşım Aynen Öyle ise siyah oje üzerine Beyaz Alix Avien Nail Deco sürmüş. Bence çok değişik bir görüntüsü var ben sevdim. Fakat çok çabuk kuruyor o yüzden acele etmeniz ve incecik bir kat sürmeniz gerekiyor. Yoksa çatlayan parçalar kocaman kocaman oluyor. Bir de kutudaki tarifte tek bir kerede sürmek gerektiği yazıyor fakat ben henüz o beceriye erişemedim. İlerleyen zamanlarda daha güzel sürerim diye umuyorum. Bu arada üzerine parlatıcı sürerseniz daha bir güzel parlıyor.

Ojelerin tanesini biz 5.50 TL'ye aldık ama 4.50'ye alan da var 5.00'e de. Dört adet renk tercihi var: Pembe, Beyaz, Siyah ve Lacivert. İstediğiniz her rengin üzerine sürüyorsunuz ve görenleri merakta bırakıyorsunuz. Bu ojeleri sürdüğüm gün kaç kişinin sorduğuna inanamazsınız :))



Bu arada, yoksa siz hala Aynen Öyle'nin blogunu ziyaret etmediniz miii???

2 yorum:

  1. siyah olanı kırmızının üzerinde çok güzel durur diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. evet güzel olabilir. denersen sonucu bildirmeyi unutma ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...