15 Ocak 2011 Cumartesi

Mercek Altında: Lauren Conrad

MTV Reality Showları Laguna Beach ve The Hills'in başrol oyuncularından Lauren Conrad'ın stilini mercek altına alıyoruz.  Aynı zamanda kendi tasarımlarının satışına da uzun zamandır devam eden Lauren, bu işte oldukça iddialı olduğunu "Artık TV'ye ihtiyacım yok" diyerek belirtiyor.

We all know Lauren Conrad from MTV's reality shows Laguna Beach and The Hills. Today we are inspecting her style. Lauren Conrad is also a fashion designer and has been doing it for a long time. Indeed, she is very ambitious at this job and proves it with saying "I no longer need TV".



Kendi stiliyle ilgili olarak Lauren, Kalifornialı casual giyinen genç kızdan kameralara hazır stil ikonuna geçiş yaptığını söylerken son dönemdeki tarzında tasarımcılığının etkisi olduğunu belirtiyor.

She examines her fashion evolution, from California-casual teen to camera-ready style icon and clothing designer.



Gece ve gündüz, yaşına uygun ve kendi çizgisinde kıyafetler tercih ettiği için Lauren Conrad'ın stilini beğeniyorum. Açılışlarda veya sokak stilinde onu abartılı kıyafetler içinde göremezsiniz.

I like Lauren's style because she always prefers clothes that fits her age and style.It is not possible to see her in old frump and overblown clothes neither in openings nor in candid pictures.





Üstelik Lauren'ın saçı ve makyajı da her daim mükemmel görünür.

Besides she always looks perfect with her make up and hair style.



Siz de onun bu sade-şık tarzından esinlenebilirsiniz.

You might be inspired by her plain-chic style.




Kaynaklar/Sources: 1,2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...