26 Aralık 2011 Pazartesi

Party Time - MANGO FW2011

I appreciate Mango's interactions in social media a lot. They do great things nowadays. Preparing videos, collaborations with bloggers (they chose Andy from Style Scrapbook as their IT GIRL) and lately they have made a series called What Should I Wear. You should definitely watch it, I love it.


Here is their new video "Party Time" which is necessary for my party mood right now. I already bought my party dress for New Year but I also fell in love with this Balmain style dress. It's adorable!



Mango'nun sosyal medyada yoğun olarak yer almasını çok takdir ediyorum. Şu ara harika işler yapıyorlar. Videolar, blogger işbirlikleri (Örneğin Style Scrapbook'un bloggerı Andy'yi IT GIRL'leri olarak seçtiler) ve son olarak Ne Giymeliyim? adlı bir video serileri var ki ben ona bayılıyorum. Oyuncuların üzerindeki kıyafetleri an be an görerek satın alabiliyorsunuz.


Şimdi de karşınızda Mango'nun yeni videosu "Parti Zamanı" var ki parti moduna girmem için birebir. Yılbaşı Partisi elbisemi almış olsam da buradaki Balmain stili elbiseye bayıldım. Tapılası!








2 yorum:

  1. love the dress!

    Neat post and love your blog... would you like to follow each other!

    My Lyfe ; My Story

    Happy Holidays!

    YanıtlaSil
  2. Thank you so much :)) I will visit your blog too ;) xoxo

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...