5 Mart 2011 Cumartesi

Çağla Şikel'in Bikini Sırrı



Çağla Şikel is a famous model in Turkey and now she is a TV presenter. She is also famous for her extraordinary and stylish bikinis. In summer she is spotted with unique bikinis on the beach. She made confessions about where she buys her distinct swimwears to a magazine of Turkey. She shops from http://www.theorchidboutique.com where the prices are between 100 and 200 US Dollars. 

Magazini kıyısından köşesinden birazcık takip edenler eski model yeni sunucu Çağla Şikel'in bikinilerinden haberdardır diye düşünüyorum. Her daim farklı ve değişik bir bikiniyle görüntülenir. Tarzını da beğendiğim ünlülerden biridir aynı zamanda. Ve Çağla Şikel, sıra dışı bikinilerinin sırrını Hürriyet Cumartesi ile paylaşmış. http://www.theorchidboutique.com 'dan alışveriş yapan Şikel, farklı tasarımı olan ve plajda bir başkasında görmeyeceği bikinilerini buradan satın alıyormuş.Fiyatları da 100 ila 200 dolar arasında değişiyor.
Görsellere ünlü mankenin bikini stiliyle alakalı fotoğraflar koymak istedim fakat uzun çabalarıma rağmen düzgün bir fotoğraf bulamadım ne yazık ki.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...