15 Mart 2011 Salı

3. Nişantaşı Restoran Haftası


Güzel İstanbul'umun modern ve kaliteli etkinliklerle canlanmasına bayılıyorum. Bu yıl 3.sü düzenlenen Nişantası Restoran Haftası da bunlardan biri. Rezztoran.com'un rezervasyon sponsorluğunu yaptığı organizasyonda 10 gün boyunca Nişantaşı'nın rafine restoranlarının hazırladığı birbirinden güzel menüler şarap eşliğinde sunuluyor. Hafta boyunca katılan tüm restoranlar fix fiyatlarla menülerini bizlerin beğenisine sunuyor. Etkinlik 10-20 Mart tarihleri arasında gastronomi, kültür, eğlence iç içe geçerek güzel dakikalar geçirecek.


Restoranların hazırladıkları menülere Rezztoran.com'dan ulaşabiliriniz. Menülere bakıp, rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Nişantaşı Restoran Haftası'na dahil olan restoranlar ise, Casita Restaurant, Cento Per Cento, Den Cafe, Galata Muhallebicisi, Köşebaşı, Maybe Salomanje, Beymen Brasserie, Park Şamdan, Sushico, The House Cafe, The Prime ve Tribeca.


Menüler ise şöyle:

3 lezzet+1 kadeh şarap=20 TL, 
3 lezzet+2 kadeh şarap=45 TL ya da 
2 kadeh şampanya=20 TL 


Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da orada olacağım. Belki karşılaşırız ;) 2010'da hayal kırıklığına uğrasam da 2011'den umutluyum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...