8 Şubat 2011 Salı

Sevgililer Günü Hediye Rehberi


Malum sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Tüm mağazalar bu özel gün için hazırlıklarına başladı. Siz de sevgililer gününde ne alacağını kara kara düşünenlerdenseniz gelin 14 Şubat koleksiyonlarına ve diğer hediye seçeneklerine bir göz atalım. Kadınlar ve erkekler için bir hediye rehberi hazırladım :)

İç Çamaşırı

Dagi

Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediyelerden biri kuşkusuz iç çamaşırı. Dagi'nin Sevgililer Günü Koleksiyonu'nda üzerinde sevimli aşıkların olduğu boxerlar öne çıkıyor. Hem kadınlar hem de erkekler için seçenekleri var. Hediyenin kendisi ve kutusu çok sevimli. Yanında güzel bir kartla onu ne kadar sevdiğinizi anlatabilirsiniz. Bunun yanında Dagi'nin romantik sevgililer gününüze özel seksi iç çamaşırları da mevcut.



La Senza

İç çamaşırı denince akıllara gelen en seksi ve sevimli ürünlere sahip markalardan biri elbette ki La Senza. Sütyenden babydoll'a, şirin külotlardan vücut losyonlarına pek çok seçenek var mağazalarında. Aklınızda almak yoksa bile rengarenk mağaza sizi içeriye çekmeyi biliyor.



Intimissimi

İç çamaşırı alışverişi için ziyaret edilmesi gereken bir diğer mağaza ise Intimissimi. Kalitesi ve güzel ürünleriyle fark yaratıyor. Her ne kadar görüntülerine ulaşamasam da, Intimissimi'de çok şirin erkek boxerları bulunuyor. İndirim bitmeden uğramak şart sevgili fashion infection okurları.


Oysho

İç çamaşırı ve pijamaya yönelik en şirin ve sevimli ürünlere sahip marka elbette ki Oysho. Rengarenk, cıvıl cıvıl  pijamalar, terlikler, çoraplar ve uykuyla alakalı her türlü aksesuara mağalarda rastlayabilirsiniz. Sevimli bir pijama alarak sevgilinize "Rüyanda Beni Gör" mesajı verebilirsiniz.



Akseuar

Erkek adam iç çamaşırı mağazasına girmez diyenlerdenseniz çareyi aksesuar mağazalarında arayın derim. Bence kız arkadaşa alınacak en risksiz hediye aksesuar. Tabii kız arkadaşınızın zevkini az çok tahmin ediyor olmanız gerekir. Yine de ilişkiniz tazeyse zarif bir kolye almanızı tavsiye ederim :)

Accesorize

Accesorize için çıldırmayan bir kız tanıyor musunuz? Ben tanımıyorum. Her şey renkli, her şey cıvıl cıvıl. Eğer hediye seçmekte zorlanıyorsanız, uğrayın derim. Çünkü çok güzel ürünler var ve mutlaka güzel bir şeyler bulacağınızdan eminim.  Üzerinde aşka dair temalar barındıran pek çok ürün de mevcut Accesorize mağalarında. Yani güzel bir Sevgililer Günü hediyesine dönüştürülebilirler.



Swatch

Swatch her yıl olduğu gibi 2011'de de Sevgililer Günü'ne özel bir koleksiyon hazırladı. Çöp adamları bu yıl her yerde gördük. Bu kez Swatch çöp adam aşıkları saatlerine taşımış. Oldukça sevimli görünüyorlar ne dersiniz? Swatch'un takı koleksiyonunda ise kalp temalı Puzzle My Heart isimli küpe, kolye ve yüzük bulunuyor.




Agatha Paris

Biz kızların o çok sevdiği köpeğin markası Agatha Paris. Tokalarına, takılarına bayılıyoruz. Çoğul konuşuyorum çünkü eminim seveni çok. Akmerkez'de, Capitol'de, Kanyon'da, Bağdat Caddesi'nde, Etiler'de ve Capacity'de mağazaları var. Sevgililer Günü'ne özel koleksiyonları da hazır. Buradan doğum günümde beni bir Agatha kolye ile sevindiren sevgilime de teşekkür ederim ayrıca :))


Swarovski

Swarovski kristalinin biribirinden zarif modellerle ahnekle birleşiminden oluşan Swarovski takıları kaliteli ve farklı bir seçenek olarak hediye listemizde yerini alıyor. Swarovski mağazaları Forum İstanbul'da, Bağdat Caddesi'nde ve Kanyon'da var.



Romantik Fikirler

Hayır hayır ben romantizm isterim biricik sevgilimin sevgililer gününü kendi hazırladığım sürprizlerle kutlarım diyorsanız... İmkanınız, vaktiniz ve yaratıcılığınız varsa beni izleyin derim. Aklıma gelenler şöyle:

Bir videoda onu ne kadar sevdiğinizi anlatın


Hepimizin kameralı cep telefonları var bugünlerde. Onların bir işe yarama vakti geldi öyle değil mi? (Daha kaliteli bir görüntü için bir kamera kullanabilirsiniz elbette) O'na sevdiğinizi anlatmanın yolu, görsel iletişim malzemelerini kullanmaktan geçebilir. Fazla teknik bilgiye ihtiyacınız yok. Yaratıcılığınıza kullanarak onu ne kadar sevdiğinizi anlatın. Windows Movie Maker veya herhangi bir video programıyla üzerinde değişiklikler yapın. Yazılar yazın, fotoğraf ekleyin. Olabildiğince kişiselleştirin ve gelecekte izlemek üzere bir hatıra yaratın :)





Birlikte bir kaçamak yapın.

Şehrin gürültüsünden, kirliliğinden ve yoğunluğundan sıkılan sevgilinizle ufak bir kaçamağa ne dersiniz? Adalar, Ağva veya Şile'de bir butik otel sevgililer günü romantizmi için yeter de artar bile. Ancak unutmayın Sevgililer Günü'nde fiyatlar normalden daha pahalı olacaktır.

Ağva Tree Tops Park Hotel

Şile Lavanda Butik Otel



Onu ellerinizle yaptığınız sürprizlerle şımartın.

O'na kendi ellerinizle hazırladığınız bir hediye bütün hediyelerden daha özel olacaktır. Örneğin geçen yıl ben çok şirin bir yastık yapmıştım sevgilime, hala bakıp gülümsüyoruz. Siz de fotoğraflarınızdan oluşan bir albüm yapabilir, en sevdiği yemeği pişirebilir, kalpli bir pasta hazırlayabilir veya aşk dolu minik kurabiyeler yapabilirsiniz. Ne de olsa erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer :)



Çılgın Fikirler

Sevgililer Günü'nün o yapmacık haline dayanamıyorum diyenlerdenseniz, çılgın fikirler kısmına hoş geldiniz. Ben şimdiden sevgilim için komik bir hediye seçtim bile. 14 Şubat'ın ardından sizlerle paylaşmayı ihmal etmeyeceğim. 

Çılgın hediyelerin adresi buldumbuldum.com. İnternetten sipariş vermek zorunda değilsiniz. Kanyon'da, Capacity'de, Cevahir'de ve Capitol'de mağazaları var. Oradan gözünüzle görüp beğenebilirsiniz. 

Benim en beğendiğim Sihirli Asa oldu. Tv'den pc'ye kadar herşeyi yönetebiliyor. Kumanda delisi sevgililerin en sevdiği hediye olacaktır kuşkusuz.

Bir de biz süslü kadınlar için Pırıltılı Şemsiye var. Düğmesine basıyorsunuz ve yağmurlu günleri Sing'in in the Rain filmine çeviriyorsunuz. Işıkları yanıp sönüyor ve bu zımbırtıyla mutlu oluyorsunuz :))



Bu kadar uğraşıp bir post hazırladım ama siz iyisi mi sevgilinize kocaman sarılın ve onu sevdiğinizi söyleyin. Bu en güzeli :)) Xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...