16 Kasım 2011 Çarşamba

Wanted: Asos Jewelry Stand & Moustache Nail Manicure

Bugünün istekleri takı ve tırnaklar üzerine. Asos'un takı düzenleyici standına bayıldım :) Çok sevimli değil mi? Üstelik de pembe. Tık tık

Today's wanted list is about jewelry and nail art. I loved Asos jewelry stand. Isn' it cute? And pink. click click




Bir diğer istek de tırnaklar için gelsin. Bıyıklı tırnaklara hazır mısınız? Tık tık

Another wanted item is for your nails. Are you ready for nails with moustaches? Click click





13 Kasım 2011 Pazar

Winter Inspirations

Kış geldi.Evden çıkmayıp sıcacık kahvemle, battaniye altında film izlemek çok daha cazip geliyor bana. Artık izleyecek romantik-komedi kalmayınca da bu kışın "must-have"lerine göz atmak fena olmaz diye düşündüm. İmitasyon kürkler, kocaman şapkalar, deri taytlar, bootieler, örgü bereler ve pelerin montlar bu sezon favorilerim. Ya sizinkiler hangileri?













4 Kasım 2011 Cuma

DIY: Leopard Scarf

Kış yüzünü yavaş yavaş gösterirken, kabanlar, pufidik montlar dolaplarda yerlerini alsın bakalım. Kışın en keyifli yanı da sıcacık bişeyler içerken örgü örmek birçokları için. Bu güzel atkı fikri de asostan bana, benden size armağan olsun :) Eller harekete geçsin!


DIY: Peter Pan Collar

This season's hit is peter pan collars! I really want to make my own with pearls. I have all the ingredients haircloth, pearls, ribbon except for silicon gun. I know if I have the silicon gun, I'm gonna save the world. No, I'm not lazy!



Wanted: Topshop Green Dress


When I saw Topshop's Holiday Collection 2011, I immediately remember Keira Knightley's green dress in Atonement movie. I fell in love with that dress and it completely fits with her character in the movie. It could be a perfect party or wedding dress. I definitely want it!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...