23 Ağustos 2011 Salı

Inspiring Photo Shoot



I've always wanted to pose in a sea side wearing white dresses, walking on the beach without shoes. And this photo shoot of West East Magazine is so inspiring for that dream. The brand which is the topic of this shooting is very meaningful "Angels We Were".  They really remind me angels.

Hep hayalimdir, deniz kenarında çıplak ayakla bembeyaz elbiseler içinde fotoğraf çektirmek. West East Magazine'in bu çekimi de bu hayalimi hatırlattı hemen bana. Üstelik çekimi yapılan markanın ismi de görüntülerle çok örtüşmüyor mu? "Angels We Were". Bana melekleri anımsattılar.







DIY Glitter Shoes Vol. 2



Here is another DIY idea to create your own Miu Miu inspired Glitter Shoes. Isn't it a great idea to renew your old shoes? It's so easy but the result is fabulous!


Click click :)


İşte karşınızda başka bir DIY Glitter Ayakkabı hem de Miu Miu esintili! Eski ayakkabıları yenilemek için harika bir fikir değil mi?Yöntem çok basit ama sonuç harika!

Buraya tık tık :)

21 Ağustos 2011 Pazar

DIY: Embellished Shoes



As I mentioned you before, embellished-glitter shoes are in this season. They might change a plain dress into a fantastic look. In here you can find the tips to create your own. Good luck, don't be lazy like me :)

Daha önce bahsettiğim gibi, simli-pırıltılı ayakkabılar bu sezon çok moda. Düz bir elbiseyi inanılmaz şık bir hale sokabilirler. Burada anlatıldığı gibi kendiniz yapabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan üşenmemek :)


Prada Baroque Sunglasses


I think that Prada Baroque sunglasses are the best picks of the 2011 Spring/Summer season. They are unique and definitely artistic. They are favorites of allmost all the style icons from celebrities to fashion bloggers. And now, it's time to have one before the sunshine and sales leave us. In Turkey, they are 720 YTL but it's easy to have one for 400 YTL with the sales. You can find one even cheaper! Xoxo

Prada Baroque güneş gözlüklerinin 2011 İlkbahar/Yazı'nın en şahane parçaları olduğunu düşünüyorum. Çok farklı ve sanatsallar. Ünlülerden moda bloggerlarına her kesimden tarz sahibi insanın seçimi, Eğer gözlük almayı düşünüyorsanız güneş ve indirimler bitmeden harekete geçmenin tam sırası. Türkiye'de 720 lira civarına fiyat bulurken dünyada 290 dolara satılıyor. Şuandaysa sezon sonu indirimleriyle 400 liraya belki de daha da ucuza sahip olabilirsiniz. Xoxo










20 Ağustos 2011 Cumartesi

I Like: Purple Blazer

When I checked what's new in Zara in Fall/Winter Season, I fell in love with this Purple Blazer. It looks very classy and trendy. I have tried and imagined it in a corporate look. But Lovely Pepa wore the pink on a white mini dress. Completely lovely :)

Zara'da yeni sezonda ne var diye incelerken, bu mor blazer ceketle küçük çapta bir aşk yaşadım. Çok şık ve trendy duruyor. Ben iş çıkışı corporate look içinde deneyip öyle değerlendirdim. Ama Lovely Pepa beyaz dantel elbisesiyle pembe olanını giymiş. Gerçekten de çok tatlı :)






11 Ağustos 2011 Perşembe

Glitter Shoes


Guiseppe Zanotti

Miu Miu


Miu Miu
Asos

Asos


There is an ongoing glitter trend. And I really liked Glitter Shoes. All of us should have one. I already bought last year a pair of glitter flats :) Lucky me!





7 Ağustos 2011 Pazar

What's Inside of My Bag?

Bags are women's secret worlds. There are thousands of important stuff inside. I was inspired by Andy's Red Scrapbook prepared by Mango. So I created my own "What's Inside of My Bag" image. Welcome to my secret world. Hope you like it :)

Çantalar biz kadınların gizli dünyalarıdır. O küçücük şeylerin içine ne kadar çok "önemli" şey sığdırıyoruz. Mango'nun Meksikalı Blogger Andy için hazırladığı Andy's Red Scrapbook'tan esinlenerek kendi "Çantamda Ne Var?" çalışmamı yaptım. Gizli dünyama hoşgeldiniz. Umarım beğenirsiniz :)



1. Leopard items are "must have" for me. I will never say no to a leopard bag./Leoparlı aksesuarlar her zaman olmazla olmazlarım. Leoparlı bir çantaya ise asla hayır diyemem.  Bag/Çanta: Meli Melo

2. Pink and leather are perfect combination for a wallet. I love this Kate Spade design wallet. / Deri ve pembenin bu cüzdan için yaptığı işbilirği harika! Bu Kate Spade tasarımı cüzdana bayıldım. Wallet/Cüzdan: Kate Spade


3. I love natural make up. So for me a pink lipstick and a bronzer powder are enough. Ofcourse we should'nt miss a quality brush. / Doğal makyajdan yana biri olarak pembe bir ruj ve bronzer allığın yeterli olduğunu söyleyebilirim. Bu noktada iyi bir fırçanın işlevini de unutmamak gerek. Ruj/Lipstick: Mac Bronzer/Allık: Lancome Brush/Fırça: Sephora.


4. I'm not a little girl anymore. But I still love Agatha. I always use these Scottish hair clips./ Artık küçük bir kız değilim ama hala Agatha'ya bayılıyorum. Scottish köpekli tokalar vazgeçilmezim :) Hair Clips/Toka: Agatha


5. A fashiobable blogger should carry a usb flash drive that represents her. Technology and shine represents me. / Kokoş bir bloggerın çantasında kendisini anlatan bir USB belleği mutlaka olmalı. Teknoloji ve parlaklık benim göbek adım. Shiny Usb Drive/Pırıltılı Usb Bellek

6. Did you lose yourself in the colorful nail polish world? Blue, yellow, pink, turquoise... All the colors are available for nails./ Siz de bu sezon renkli ojelere kendinizi fena halde kaptırdınız mı? Mavi, sarı, yeşil, pembe, turkuaz... Her renk tırnaklarımızı süslüyor. Blue Nail Polish/Mavi Oje: Essie.

7. Mobile phone cases are important as much as mobile phones themselves. We should personalize them. This shiny iphone case is perfect for Fashion Infection women. / Cep telefonu ne kadar mühimse onun kılıfı da bir okadar kişilik sahibi olmalı diye düşünüyorum. Pırıltılı telefon kabı Fashion Infection kadınları için ideal. Benzerleri mutlaka bulunur. Iphone Case/Iphone Kabı: Jimmy Choo.

8. In order to keep the little girl inside... / İçinizdeki çocuğu kaybetmemek için...  Pink Fluffy Pen/Pembe Peluş Kalem

9. I love this plain necklace designed by Kismet by Milka. Necklaces are the objects that I never take off. / Gel gelelim benim üzerimden ve çantamdan hiç ayrılmayan nesnelere: Kolyeler... Kısmet by Milka'nın tasarlamış olduğu bu sade kolyeyi çok beğeniyorum. Necklace/Kolye: Kismet

Xoxoooo



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...