28 Nisan 2011 Perşembe

Calzedonia 2011 Bikini Collection


While we talk about bikinis, we should not miss Italian label Calzedonia. Spring 2011 shooting's model was Cameron Russell and she makes us jealous with lying on the white sands. Colors and prints are eye-catching in the collection.

Bikinilerden bahsediyorken, Italyan iç giyim firması Calzedonia'yı atlayamazdık elbette. Bahar 2011 çekimlerinin modelliğini Cameron Russell, beyaz kumlar üzerinde bizi kıskandırarak yapmış. Renk geçişleri ve desenler koleksiyonda büyük rol oynuyor.







Summer Call

Unfortunately, we could not have lived spring this year in Istanbul. I am totally depressed because of this but I do my own call for spring, summer and beautiful weather with "secret". I've been thinking of what should I wear if the weather was good. Let's take a look at Victoria's Secret's new bikinis and focus on summer. 

Bahar bu sene İstanbul'a uğramadı. Ben de kendimce "secret" yaparak baharı çağırıyorum. Güzel havalarda ne giysem diye düşünüyorum. Victoria's Secret'a yeni bikiniler de gelmiş hem. En iyisi biz yaza odaklanalım.








Rachel Gilbert Autumn Winter Collection 2011


I don't know how to explain but I love love love Rachel Gilbert designs. She must be designing for me. I am madly in love with these dresses from Autumn Winter Collection 2011.

Rachel Gilbert'ın tasarımlarına ba-yı-lı-yo-rum!! Beni düşünerek tasarlıyor olmalı. Çünkü beni anlatıyor. Sonbahar-Kış 2011 koleksiyonu da yine tam benlik. Özellikle de beyaz olanı istiyorum :)














27 Nisan 2011 Çarşamba

Koton Mayo Koleksiyonu 2011


Koton, sürekli kendini yenileyen, şaşırtan ve dinamizmiyle hayran bırakan bir marka. İstanbul Shopping Fest'teki aktifliğiyle ve dünya modasına ayak uyduran tasarımlarıyla artık çok daha beğenir oldum. 2011 mayo koleksiyonundan ve Alessandro Ambrosio ile yapılan çekimlerden burada bahsetmiştim. Yaz gelmedi ve gelecek gibi de durmuyor ama gelin Koton'un bikini ve mayo koleksiyonuyla moda girelim. Turkuvaz&mavi bikini benim olmalı diyorum çünkü bikinide mix&match rahatlığını seviyorum.






25 Nisan 2011 Pazartesi

Ajda Pekkan for Twist



She is a style icon, she is a super star and a role model for many women in Turkey for decades. I think it is late for such a trailblazer and a reformer person to make a cooperation with a Turkish brand for her designs. I'm talking about Ajda Pekkan and Twist partnership. I have to confess that, we are all in love with her beauty, success and her style. And I didn't know she was even designing her own costumes for her shows. She used her talent in the collection called "Ajda Pekkan for Twist 2011". I believe that most people will continue to jealous and admire her.

O bir stil ikonu, süper star ve daima rol model alınacak kadınlardan. Böylesi her alanda öncü ve yenilikçi bir sanatçının kendi tasarımlarını bir Türk firmasıyla birleştirmesi için belki geç bile kalındı. Ajda Pekkan ve Twist ortaklığından söz ediyorum. İtiraf edin hepimiz ona, güzelliğine, başarısına ve tarzına tapıyoruz. Üstelik Ajda'nın sahne kostümlerinde daima parmağı olduğunu biliyor muydunuz? Bu özelliğini Twist için hazırladığı "Ajda Pekkan for Twist 2011" koleksiyonunda yansıtan Pekkan, bu koleksiyonla da hayranlığımızı kazanacak gibi görünüyor.







21 Nisan 2011 Perşembe

H&M Android Application

Bu android telefonlar pek şahane. Blackberry'de diretsem de H&M aplikasonuyla aklımı çeldi. H&M'deki tüm yenilikleri takip edebiliyor ve yeni gelen ürünleri fiyatlarıyla telefonunuzda görüntüleyebiliyorsunuz. Bir fashion infection okuru daha ne ister bilemiyorum :)

Everyday there is something new with android phones. I know, they are smart ok. Eventhough i still love Blackberries, I'm impressed by H&M android application. You can follow all the changes at H&M, you can receive the latest promotions and learn the prices. I dont know what else we can expect as Fashion Infection followers :)



Burberry April Showers Campaign


Burberry Nisan ayında yağmurlar altında kaldığımızı görmüş olacak ki rengarenk April Showers koleksiyonunu yaratmış. Koleksiyon mavi, yeşil, kırmızı ve sarı renklerden oluşuyor. Yağmur botları, şemsiyeler, yağmurluklar, çantalar hep rengarenk ve jelly! Bu jelly çılgınlığı ne zamana kadar sürecek bilmiyorum ama plastik olan herşeyi alasım geliyor :)

Burberry has noticed that we are singin' in the rain in April and they created a collection called "April Showers". It is full of bright colors: blue, green, red and yellow. Rain boots, umbrellas, trench coats and bags are party colored and they are jelly! I am crazy with jelly items and I want to buy everything produced of plastic :)
















19 Nisan 2011 Salı

Denim Shirts


"Moda tekerrürden ibarettir!" lafını klişe bulsak da çoğu zaman bilinç altından yüzeye çıkıp kulaklarımızda yankılandığını duyuyoruz sanki. Jean gömlekler bu sezon yine raflarda ve en çok göreceğimiz trend parçalarından. İlgimi çeken denim gömleklerden biri omzu inci işlemeli olandı. Tek ihtiyacımız olan bir gömlek, biraz inci, biraz beceri ve ilham ;)

Fashion does not rejenarete itself. I think it transforms itself in a circle. Denim shirts are again popular this season. I like a different one with pearls on the shoulder. It is simple to use in a DIY project. All we need is a denim shirt, pearls, some inspiration and a little talent ;)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...