16 Mart 2011 Çarşamba

Rihanna: Vogue April 2011 Cover



Rihanna posed for Vogue magazine April issue cover. She looks very sexy with her red hot hair. I loved her pictures as she dances on the beach, I want the same :)

Rihanna Vogue Dergisi'nin Nisan sayısı için ateş kırmızısı saçlarıyla birbirinden seksi pozlar vererek kapakta yerini almış. Plaj fotoğraflarına bayıldım aynısından istiyorum :)








15 Mart 2011 Salı

3. Nişantaşı Restoran Haftası


Güzel İstanbul'umun modern ve kaliteli etkinliklerle canlanmasına bayılıyorum. Bu yıl 3.sü düzenlenen Nişantası Restoran Haftası da bunlardan biri. Rezztoran.com'un rezervasyon sponsorluğunu yaptığı organizasyonda 10 gün boyunca Nişantaşı'nın rafine restoranlarının hazırladığı birbirinden güzel menüler şarap eşliğinde sunuluyor. Hafta boyunca katılan tüm restoranlar fix fiyatlarla menülerini bizlerin beğenisine sunuyor. Etkinlik 10-20 Mart tarihleri arasında gastronomi, kültür, eğlence iç içe geçerek güzel dakikalar geçirecek.


Restoranların hazırladıkları menülere Rezztoran.com'dan ulaşabiliriniz. Menülere bakıp, rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Nişantaşı Restoran Haftası'na dahil olan restoranlar ise, Casita Restaurant, Cento Per Cento, Den Cafe, Galata Muhallebicisi, Köşebaşı, Maybe Salomanje, Beymen Brasserie, Park Şamdan, Sushico, The House Cafe, The Prime ve Tribeca.


Menüler ise şöyle:

3 lezzet+1 kadeh şarap=20 TL, 
3 lezzet+2 kadeh şarap=45 TL ya da 
2 kadeh şampanya=20 TL 


Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da orada olacağım. Belki karşılaşırız ;) 2010'da hayal kırıklığına uğrasam da 2011'den umutluyum :)

11 Mart 2011 Cuma

Jennifer Aniston's New Perfume: Lolavie


Jennifer Aniston is promoting her new perfume "Lolavie". She is seen in Mexico, in a nude embellished one shoulder dress. She looks perfect with her new hair style and nude heels.

Jennifer Aniston, yeni parfümü "Lolavie"nin tanıtım kampanyası için Meksikada'ydı. Nude tek omuz pırıltılı elbisesi, yeni saçları ve nude ayakkabılarıyla şahane görünmüyor mu? Başka bir ayakkabı tercih etse, çok daha güzel olurdu bana kalırsa.



Kaynak/Source: Justjared, Celebuzz


10 Mart 2011 Perşembe

H and M Spring Campaign


H&M Spring 2011 Ad Campaign is published. Bohemian look is the apparent style of the collection. Shoots belong to Asa Tallgard and he used a Swedish model for this issue. In H&M Spring Collection, nude, cream, beige and white colors are used in the contrast of turquoise and orange colors. Waistcoat in the first picture, signals a trend which we will see a lot in this spring.

H&M 2011 Bahar Kampanyası'na bakılırsa bu yaza bohem havası damgasını vuracakmış gibi görünüyor. Asa Tallgard'ın yaptığı çekimlerde İsveçli bir model kullanılmış. H&M bahar koleksiyonunda pudra rengi, krem, bej, beyaz gibi pastel tonlarının yanında turkuvaz ve turuncu gibi zıt renkler kullanılmış. İlk resimde gördüğünüz örgü krem yelek, bu bahar en sık karşılaşacağımız ürünlerden olma yolunda ilerliyor.

Bir Avuç Deniz

Engin Altan Düzyatan ve Berrak Tüzünataç'ın başrollerini paylaştıkları Bir Avuç Deniz filminin galası dün Maçka G-mall'da yapıldı. Film 11 Mart'ta vizyona giriyor.


Bir klasik olarak, bugün gazetelere yansıyan konu, filmden çok filmdeki sevişme sahneleri ve oyuncu ve yönetmenlerin bu konuyla ilgili görüşleriydi. Bana kalırsa, Berrak Tüzünataç'ın galadaki "berrak" güzelliği asıl oldak noktası olmalıydı. Tüzünataç, galada Elif Cığızoğlu tasarımı çok sade ve farklı bir kıyafet tercih etmişti.


Takı olarak küpe ve yüzük tercih eden Tüzünataç'ın sade makyajı şahane görünüyor.


Vogue dergisi de bu ay Bir Avuç Deniz filmi oyuncuları Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan ile harika bir çekim gerçekleştirmiş. Kamera arkası görüntülerini internet sitelerinde bulabilirsiniz.









Siz ne diyorsunuz? Ben fragmana bayıldım. Son yıllarda Türk Sineması'nda yapılan işler beni çok mutlu ediyor. Yarın mutlaka izlemeye gidiyorum.

Hottest Trend: Leopard Print

Leopard print has been with us for a long time. You need to get used to see it for a while too. I think that, leopard is one of the hottest trends of the season. Vannesa Hudgens wears a leopard maxi dress for a dinner. I liked the low-cut back. Brand of the dress is Blu Moon and it's $282.00.

Leopar desenini uzun bir süredir tasarımlarda görüyoruz. Uzun süre daha göreceğiz gibi görünüyor zira bu sezonun en seksi trendleriden biri. Ünlü oyuncu Vannessa Hudgens da leopar deseni trendinin öncülerinden. Bir yemekte bu maxi elbiseyle görütülenmiş. Sırt dekoltesini beğendim. Markası  Blu Moon ve 282 dolar.







8 Mart 2011 Salı

Starbucks'ın 40. Yılında Kahveler Şirketten!



Starbucks, 1971'de Seattle'da ilk mağazasını açtı. 40. yılı anısına da 10 Mart 2011 Perşembe günü biz kahve tutkunlarına bir incelik yapıyor ve Tall boy Günün Kahvesini ikram ediyor. Bu adresteki görseli telefonunuzdan veya çıktısını alıp Starbucks görevlisine gösterdiğiniz takdirde kahveniz şirketten! :))


İndirimlr.com



Şehir fırsatlarından yararlanmayanınız kaldı mı? Online alışveriş çılgınlığı hızla yayılıyor. Bildiğiniz gibi Grupanya, Grupfoni, Şehir fırsatı gibi fırsat siteleri hergün çok uygun fiyatlara, çeşitli fırsatlar sunuyor. Bu siteler sayesinde yakaladığınız fırsatlarla güzel bir otelde konaklayabiliyor, harika bir yemeği kaliteli bir yerde uygun fiyata yiyebiliyor, gezilere katılabiliyor, konserlere gidebiliyor ve kendinizi spa keyfiyle şımartabiliyorsunuz.

İndirimlr.com'u bu anlamda size şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü bu bahsettiğim tüm fırsatların ve sitelerin bir arada olduğu bir site hazırlamış. İndirimlr.com tüm bu fırsat sitelerini, Alexa Rank puanlarını ve şehirlerin sayılarını bir listede sunuyor. Üstelik bu siteyi diğer fırsat sitelerinden ayıran bir diğer önemli özelliği de üyelerin yorum ve açıklama bırakabilmesi.

Fırsatları kolayca takip edebilmek ve kaçırmamak için indirimler.com'a buradan tık tık. :)

Zara March 2011


Zara March 2011 Lookbook has announced. The key concepts of the spring season of Zara are bright colors, simplicity and trendy looks. 

Zara Mart 2011 Kataloğu yayınlandı. Bu sezon Zara'sını tanımlayan anahtar kelimeler: neon renkler, yalınlık ve son moda çizgiler.










6 Mart 2011 Pazar

Manolo Blahnik for Tous



You must remember Carrie Bradshaw's passion for Manolo Blahnik shoes from Sex and the City. She adores those shoes :) Ofcourse every women love shoes. Like Carrie Bradshaw. Spanish women shoes brand Manolo Blahnik and jewelry brand Tous collaborated and a pair of iconic shoes Mary Jane turned into a necklace. Prices of these jewelleries are between $249 and $1500.

Sex and the City dizi ve filmlerinden Carrie Bradshaw'ın Manolo Blahnik tasarımı ayakkabılara olan hayranlığını ve sevgisini bilmeyeniniz var mı? Carrie de tüm kadınlar gibi ayakkabı delisi. Carrie'nin aşık olduğu İspanyol ayakkabı markası Manolo Blahnik ile İspanyol takı firması Tous güçlerini birleştirmeye karar vermişler ve ortaya Manolo Blahnik'in ikon haline gelen Mary Jane isimli ayakkabısının mücevher haline dönüştüğü kolyeler ortaya çıkmış. Fiyatları 279 dolar ile 1500 dolar arasında değişiyor.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...