26 Şubat 2011 Cumartesi

Stradivarius Spring Summer 2011

Stradivarius opened Spring Summer 2011 collection. Browns, reds, polka dots, stripes and ultramarine blues are  features of the new season. You will see tshirts, knit tops and dresses of Stradivarius Spring Summer 2011 Collection. Also in the images that I made for you, there are selections from the clothes for your wardrobe with accessible prices.

Stradivarius İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonunu açtı. Kahvelerin, kırmızıların, denizci mavisinin, puantiyelerin ve çizgili kumaşların hakim olduğu koleksiyonda uygun fiyatlara sezonun trendi ürünler var. Yeni koleksiyondan tişörtler, örgü hırka ve bluzlar ve elbiselerden oluşan görseller bana ait. Ayrıca Fashion Infection's Selections görsellerinde göreceğiniz kıyafetler bu sezon dolaplarımızı şenlendirmemiz için hazırlandı :)









25 Şubat 2011 Cuma

Pull and Bear Spring Summer 2011

Pull and Bear 2011 İlkbahar Yaz sezonuna geçti. Rengarenk, desenli, toprak tonlarının hakim olduğu koleksiyondan parçalar hazırladığım görsellerde yerlerini aldı. Elbise ve hırkadalardaki kemerler, bu sezonun olmazsa olmazları. Fashion Infection'ın seçimi kısmında ise, yeni koleksiyondan hazırladığım kombini göreceksiniz. Herkese iyi haftasonları dilerim :)

Pull and Bear opened its new Spring Summer 2011 collection. You can check colorful, figured and earth coloured collection from my designs that I made for my blog. Belts are "must haves" of this season. In the last design, you will see what I chose from Pull and Bear Spring Summer 2011. Have fun in the weekend! :) 




24 Şubat 2011 Perşembe

Natalie Portman-Miss Dior Cherie Ad



Natalie Portman, kariyerinin ve özel hayatının en şanslı dönemini yaşıyor. Oscar'a aday gösterilen, bebek bekleyen, nişanlanan, Black Swan'daki başrolüyle Academy Ödüllerinde ödülünü de kapan Portman, Miss Dior Cherie parfümünün reklam yüzü oldu.

Natalie Portman is having the best moments of her career and private life. She is nominated in Oscar Awards, engaged, pregnant, had an award from Academy Awards with her wonderful Black Swan role. And now, Portman is representing Miss Dior Cherie.

Camel Coat

Jennifer Aniston is seen at airport with a nice camel Burberry coat. I'm in love with that. I will prefer a trenchcoat in that color :)

Jennifer Aniston, havaalanında deve tüyü rengi Burberry kabanıyla görüntülenmiş. Bayıldım. Baharda bu renk bir trenchcoat için kolları sıvıyorum :)




23 Şubat 2011 Çarşamba

FCUK Spring Summer 2011

French Connection Türkiye pazarından çekilmiş olsa da aldığım duyumlara göre kendini yenileyerek yeniden mağaza açmaya başlayacakmış. www.beyazkutu.com'da ürünlerine rastladığım FCUK markasının, 2011 ilkbahar yaz koleksiyonu görülmeye değer. Fashion Infection okurları için French Connection'dan hazırladığım görseller, bu yaza dair stil önerilerini de beraberinde getiriyor.




Leopard Love


Leopard pattern is very fashionable nowadays. It seems like leopard will embellish our wardrobes this year. Olivia Palermo is one example who makes her look more stylish with leopard shoes. If you have prejudices over leopard or you just dont like it, watch the video. Leopard shoes selections are also in this blog!

Leopar geçen sezondan beri trend olan desenlerden. Bu yıl da dolaplarımızı süslemeye devam edecek gibi görünüyor. Oliva Palermo leopar deseni ayakkabılarıyla şıklığını tamamlayan isimlerden olmuş. Sevmeyenler ve ön yargısı olanlar için, aşağıdaki Nasıl Giymeli? videosunu izlemelerini tavsiye ederim. Leopar desenli ayakkabı seçenekleri de yine fashion infection'da ;)



Demi Moore & Ashton Kutcher

Demi Moore, Ashton Kutcher ile katıldığı 13. Costume Designers Guild Awards'da elektrik mavisi elbisesiyle göz kamaştırdı. Mücevherleri Cartier'den olan ünlü yıldız, zarafeti ve abartısız şıklığıyla harika görünüyor.
 



21 Şubat 2011 Pazartesi

Paper Crown by Lauren Conrad



You all know that I like the style of Lauren Conrad. She has a plain, neutral and classy look. As you know, Lauren Conrad is also a successful fashion designer. She has introduced a new brand: "Paper Crown". There are maxi dresses, mini skirts and trendy dresses in soft colors. Prices are between $140 to $300 :) 


Bu postta bahsettiğim gibi Lauren Conrad'ın stilini çok beğeniyorum. Sade, doğal ve zarif "teenage" ekolünün sembolü bana göre. MTV Reality Showları'nın yıldızı olmasının yanı sıra başarılı da bir moda tasarımcısı o. Tasarımlarını hayata geçirdiği yeni markası ise "Paper Crown". Soft renklerde sezonun trendi maxi elbiseler, mini etekler ve bluzlar bulunuyor 2011 ilkbahar yaz koleksiyonunda. Fiyatlar ise 140 ile 300 dolar arasında değişiyor :)







12 Şubat 2011 Cumartesi

Sevgililer Günü Mudo İndirimi

Mudo.com.tr sevgililer gününe özel %20 indirim yapıyor. Hala hediyenizi seçmediyseniz Mudo'ya tıktık. Mudo özel günler için çok güzel alternatifler sunuyor. Üstelik sitenin bir de hediye arama motoru bulunuyor. Hediye almak istedğiniz kişinin cinsiyetine, yaşına ve o günün anlam ve önemine göre arama yapabiliyorsunuz :))








 

11 Şubat 2011 Cuma

How To Apply Liquid Eyeliner


Do you know how to apply liquid eyeliner effectively? It is hard to use but the result is perfect. Here is a video to learn how professional make up artists apply liquid eyeliner. Xoxo

Eyeliner'ı düzgün bir şekilde sürmeyi başarabiliyor musunuz? Cevap "evet" ise kutlarım sizi. Ama benim gibi uzun uğraşlar veriyorsanız, mükemmel eyeliner'ın sırrı bu videoda. Bakalım profesyoneller likit eyelinerı nasıl uyguluyorlar. Xoxo

10 Şubat 2011 Perşembe

Zara Kids




Zara Kids 2011 Lookbook. They are so cute.
Zara'nın 2011 Bahar Kataloğu yayınlandı. Çocuklar çok tatlı değil mi?


What to Wear on Valentine's Day

What should we wear on Valentine's Say? Fashion Infection made a list for you. Whether you have a boyfriend or not, wear something symbolizes love. Put on colors like lovely pink, sexy red or fashionable nude :) Xoxo


Sevgililer Günü'nde ne giymeli? Fashion Infection sizler için hazırladı. Sevgiliniz olsun ya da olmasın fark etmez. O gün aşkı sembolize eden şeyler giyin. Tatlı pembe, seksi kırmızı veya sezonun trendi "nude" renklerinden birini tercih ederek stilinizi tamamlayın :) Xoxo




Görseller Fashion Infection'a aittir ve kullanılamaz.
All the images belong to Fashion Infection and its not allowed to be used.


Kim Kardashian on Harper's Bazaar UK Cover


Kim Kardashian became Cleopatra for Harper's Bazaar UK March 2011 edition. She told about her idol Elizabeth Taylor, her eating habits, her friendship with Paris Hilton and her scandal tape.

Kim Kardashian Harper's Bazaar İngiltere'nin Mart sayısının kapağında Kleopatra'ya dönüştü. Kardashian, idolü Elizabeth Taylor'dan, yeme alışkanlıklarına, Paris Hilton ile olan arkadaşlığından skandal kasetine kadar pek çok konuyu açıklığa kavuşturdu.









9 Şubat 2011 Çarşamba

Oscar Awards Promo

Oscar Awards ceremony is going to take place on February 27 in Hollywood. Two famous actors Anne Hathaway and James Franco are going to host during the night. Hathaway and Franco appears in black in promo pictures. I hope she uses another hair style on that amazing night.

Hollywood'da 27 Şubat'ta gerçekleşecek olan Oscar Ödülleri ünlü oyuncular Anne Hathaway ve James Franco'nun sunuculuğuyla sahiplerini bulacak. Reklam görüntülerinde Hathaway ve Franco siyahlar içinde. Umarım ödül töreninde Anne Hathaway bu dağınık saçlarıyla karşımıza çıkmaz :)





Aishwarya Rai in Istanbul for Vogue India


Aishwarya Rai posed in Istanbul for Vogue India cover in february issue 2011. 37 year-old Bollywood star looks very elegant and charming.

Aiswarya Rai Vogue Hindistan dergisinin şubat sayısı için Istanbul'da kamera karşısına geçti. 37 yaşındaki Bollywood yıldızı çekimlerde çok zarif ve etkileyici görünüyor.







justjared


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...