31 Ocak 2011 Pazartesi

Alexander McQueen Clutch



I fell in love with it

Bu çantaya aşık oldum :)

2011 SAG Awards


Screen Actors Guild Awards 2011 happened in Los Angeles on Sunday. Here is the red carpet beauties.

Secreen Actors Guild (SAG) 2011 Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Los Angeles'ta gerçekleşen gecenin kırmızı halı görüntülerine bir göz atalım isterseniz. 


Natalie Portman looks very pretty in her Azzaro gown as a beautiful pregnant actress.

Natalie Portman Azzaro elbisesinin içinde iyice belirginleşen karnıyla çok güzel bir anne adayı.


Celebrities prefered nude dresses.

"Nude" renginin akımına kapılmış elbiseleriyle ünlüler


Celebrities with red and white gowns

Kırmızı ve beyaz seçimleriyle ünlüler



Gecenin Yıldızı: Lea Michele

Star of The Night: Lea Michele

According to Fashion Infection, Lea Michele is chosen "Star of The Night" with her Oscar de la Renta gown.

Fashion Infection'a göre Lea Michele, Oscar de la Renta imzalı elbisesiyle gecenin yıldızı oldu.



30 Ocak 2011 Pazar

Aşk Tesadüfleri Sever


Aşk Tesadüfleri Sever filminin fragmanını izleyince çok etkilendim. Güzel bir filme benziyor gerçekten. 4 Şubat'ta vizyona giriyor. İzleyip görelim :)

27 Ocak 2011 Perşembe

Vakkorama vs. Oxxo

Geçenlerde Vakkorama'da gördüğüm elbisenin birebir aynısını bugün Oxxo'da gördüm.  Elbiseyi Vakko etiketi altında beğendim mi? Hayır. Düşük fiyatlıyken beğendim mi? Yine hayır.

Alessandro Ambrosio for Koton


Alessandro Ambrosio posed for Koton Swimwear 2011 ad campaign and photographed by Koray Birand. The photographs are gorgeous. Eventhough it is not necessary to use photoshop on such a beautiful model, they used it a lot. What do you think about swimsuits? I liked them all. Koton is going to have a lucky summer  in 2011. 

Koton'un 2011 yaz koleksiyonunda mayo, mayokini ve bikinilerle karşımıza çıkacağının haberini sizlere bu postta vermiştim. Koray Birand'ın yaptığı çekimlerde harika görüntüler çıkmış ortaya. Aslında photoshopa hiç ihtiyacı yok Alessandro gibi güzel bir mankenin ama bolca kullanılmış. Koton'un mayoları için siz ne dersiniz? Bence çok güzel görünüyorlar. Koton'dan beklediğimin çok üzerinde. Koton kadını bu yaz plajlarda çok konuşulacak anlaşılan.







26 Ocak 2011 Çarşamba

Elie Saab Spring 2011


Paris Moda Haftası'ndan görüntüler gelmeye başladı. Elie Saab'ın yine tam anlamıyla muh-te-şem elbiseleri var. Hepsi birer masaldan fırlamış gibi. Teker teker bütün elbiseleri denemek ve onlarla kırmızı halıya fırlamak istedim. Malum Oscar töreni var daha. Beni beklerler :))

Here is the photos of Elie Saab Spring Collection 2011 from Paris Fashion Week. The gowns are awesome! They all look like a part of a fairy tale. I wish to try all the dresses, find the best one and appear on red carpet. Oscar Awards are waiting for me :))



Black Swan Effect


Vogue Rusya, şubat sayısında "Black Swan"-"Siyah Kuğu" filminden esinlenmiş. Ortaya çok estetik fotoğraflar çıkmış. Çekimlerin modelliğini Denisa Drakova yaparken Jason Schmidt fotoğraflamış. Filmi hala izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Bu film mutlaka sinemada izlenmeli.


Vogue Russia is inspired by the movie "Black Swan" in February issue. The photoshoot has very aesthetic pictures. Denisa Drakova is seen as the swan queen and she is photographed by Jason Schmidt. If you haven't seen the movie, do not lose time. This movie should be watched on screen








Kaynak / Source: fashiongonerouge

25 Ocak 2011 Salı

Virtual Makeover / Tanrım Beni Baştan Yarat!


Ben çocukluğumdan beri "Baştan Yarat" programlarının hastasıyımdır. İnsanların değişimlerine, kendilerini yenilemelerine bayılırım. Türk filmlerinde de köylü kızından şehirli hanımefendiye dönüşen kadınların hikayesi beni çok eğlendirir. Hatta en sevdiğim Yeşilçam filmlerinden biri de "Kezban Paris'te"dir. Hoş, Fransız kadınları gelsin de biz onları kadınlaştıralım biraz :) Bakımlı, güzel, şıkır şıkır kadının adresi artık İstanbul bana göre.

Konumuza dönecek olursak, kendinizi baştan yaratmaya hazır mısınız? Yorulmanıza hiç gerek yok. Sizin için Virtual Makeover var. Fotoğrafınızı yüklüyorsunuz ve başlıyorsunuz makyaj yapmaya, saçınızın modelini ve rengini değiştirmeye. Dilerseniz ünlülerin saç ve makyajını da kendinize uygulayabilirsiniz. Gelecek ay saçınızı hangi renge boyatsanız yakışır? Kakül mü kestirseniz yoksa maşa mı yapsanız? Bonus kafaya ne dersiniz? Bunlarla kuaförünüzü yormaya hiç gerek yok. Kaşlarınızı inceltin, dişlerinizi beyazlatın, kirpik takın veya değişik makyajlar deneyin. Hepsi size kalmış. Tek yapmanız gereken sitenin size verdiği yol haritasını izlemek. Hadi tık tık.

Since my childhood, I am an addict of shows like Extreme Makeover. I love people's metamorphosis and renewal. Also I like movies that peasant women change into urban ladies. There is an old Turkish movie I like, a peasant young woman goes to Paris and she turns into an elegant lady. Actually I think that French women should come to Turkey in order to be more feminine and well-groomed women :) Because the adress of charming, glamourous and beautiful women is Istanbul.

Briefly, are you ready for a radical change? You are not going to get tired. Virtual Makeover is going to do the whole work. You will upload your picture and then make up, change hair style and color. You can also try celebrity looks on yourself. Make your eyebrows thinner, whiten your teeth, use eyelashes or try different make up styles. It's up yo you! click click.


Benim modelim böyle bir değişim geçirdi:
My model's evolution is like this:



What's New at Victoria's Secret


Do you think that there is only underwear at Victoria's Secret shop? If so, you are totaly wrong. Because there is a wide range of clothes options. And they are so chic! You can find every style from casual tops to sexy night outfits, date and night shoes and famous brands such as Guess and UGG Australia. I am not going to tell more, discover it yourself. I bet you are going to lose yourself :) click click

Victoria's Secret'ta yalnızca iç çamaşırı olduğunu mı sandınız? Öyleyse çoook yanıldınız. Çünkü inanılmaz güzel kıyafet seçenekleri var. Hem de aklınıza gelebilecek her tarzda. Spor bluzlardan seksi gece elbiselerine, gündüz ve gece ayakkabı seçeneklerinden Guess, UGG Australia gibi ünlü markalara kadar her şeyi burada bulup sipariş edebilirsiniz. Benim gibi bir alışveriş delisiyseniz çıldıracağınızdan eminim. 75 dolara kadar olan alışverişlerde kargo ücreti biraz tuzlu 27.99 dolar. 125 dolara kadar olan alışverişlerdeyse 33.99 dolar. Naçizane fikrim bir kaç alışveriş çılgını kız biraraya gelip öyle sipariş vermeniz. Böylelikle kargo ücretini bölüşebilirsiniz :) Kendinizi kaybetmeniz için buraya tık tık.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...