30 Aralık 2010 Perşembe

Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

La Senza Victoria's Secret İle Yarışıyor

Benim bayılarak kullandığım Victoria's Secret body mistleri, vücut jelleri, parfümleri kısacası hiç bir ürünü Türkiye'de bulunmuyor. Ya yurtdışına giden birine sipariş verip getirtiyorum ya kendim gittiğimde bol bol alıyorum. Bazı arkadaşlarım da Türkiye'de daha çok para verip GG veya http://www.modaninmerkezi.com/ gibi sitelerden temin ediyorlar. Açıkçası ben bu tarz sitelere pek güvenmiyorum. Ancaaaaaak modelleriyle beni benden alan cıvıl cıvıl, seksi mi seksi, renkli mi renkli La Senza mağazalarında artık rengarenk, simli, nemlendiricili, nefis kokan Body Mistler mevcut. Nemlendiricili vücut spreyleri beni çok cezbetti çünkü ben krem sürmekten hoşlanmıyorum. Vücudunuza sıkıyorsunuz ve bütün gün dayanıklı kalıyor. En kısa zamanda edinip tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım. Üstelik fiyatları da oldukça uygun. Bir şişesi 34 tl eğer yanında bir oje veya lipstick alırsanız da 50 tl. Ne dersiniz? Bence denemeye değer ;)





İMA, İstanbul Deri Fuarı'ndaki Workshop Etkinliği

İstanbul Moda Akademisi, 18-19 Ocak tarihleri'nde London College of Fashion eğitmenlerinden, Belgin Vehbi tarafından gerçekleştirilecek workshop çalışmasına davet ediyor.

29 Aralık 2010 Çarşamba

Vogue.com'da Bu Ay

Vogue Dergisi'nin internet sitesine her ay bir ünlü konuk oluyor ve her gün bir başka kombinini sergiliyor. Vogue'un bu ayki konuğu benim çok beğendiğim bir isim: Emina Sandal. Genel olarak özensiz bulduğum kıyafet seçimleri, her biri marka parçalardan oluşsa da kendine has bir stil sahibi olmadığı anlaşılıyor. Yine de aralarından beğendiğim parçaları sizlerle paylaşıyorum.





Koton Swimwear 2011


Koton 2011 yaz sezonuna mayo koleksiyonuyla merhaba diyecek. Alessandro Ambrosio ile yapılan çekimler çok hoş. Mayokiniler de hoşuma gitti doğrusu.

28 Aralık 2010 Salı

Yeni Yıl Hediyesi Almadan Lush'a Uğrayın

Lush'ın yeni yıl paketleri bir harika oluyor. Lush dükkanına varmadan meyveli kokuları sizi doğruca içeriye doğru çekmeye yetiyor. Buna bir de rengarenk hediye paketleri eklendi mi, karşı koymak mümkün değil. Eğer yılbaşı hediyesi seçenekleri için alternatif arıyorsanız, uygun fiyatlı seçenekleri ve birbirinden güzel paketleriyle Lush'a uğramanızı tavsiye ederim :))
xoxo!

Twist %50 indirimde!


Çok sevdiğimiz twist yeni yıla girmeden bizi indirimle ödüllendirdi. 2010-2011 sonbahar-kış koleksiyonu modern, trendy, canlı ve kaliteli ürünlerle süslü. Özellikle trikoları, armalı ceketleri, trençkotları, Chanel ceketleri ve fırfırlı etekleri bir harika. Ben sezon başında pek çok parçayı, özellikle de pudra rengi inci detaylı trikoyu gözüme kestirmiştim, şimdi zaman tükenmeden elde etme zamanıdır. O halde bu buz gibi günlerde önce twist lookbooka sonra da alışverişmerkezlerineee!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...